Neko kome se veruje, skraćeno – RUBEN

2004-8-skandal-Neko kome se veruje_header

Pored emocija za našu zemlju ga vezuje istraživanje i rad sa našim lekovitim biljem za koje kaže da ima veliki energetski potencijal koji je ukombinovao u vrlo efikasne čajeve čija delotvornost ih je odvela i van granica naše zemlje. Njegove usluge koriste kompanije, biznismeni, političari, ministri i razne popularne ličnosti.

Neko kome se veruje, skraćeno – RUBEN

Od skoro ponovo na našim prostorima imamo priliku da sretnemo Rubena Papiana, kosmopolitu koga ne možemo definisati jednom rečju, ni do kraja pronići u sve njegove sposobnosti i zanimanja. Svetski poznat i priznat  dijagnostičar, savetnik, psiholog,  tvorac  učenja “Mentalna korekcija i komunikacija”, diplomata, poliglota i biznismen, zove se kratko – Ruben.

Poreklom je iz Jermenije, tačnije Jerevana, potomak Jermenskog Cara Papa, otud i prezime. Studirao je arhitekturu, psihologiju, slikarstvo, bavlo se profesionalno muzikom, i samospoznajom još kao vrlo mali došao do zaključka da je vanseriska osoba. Razvijao je svoja neobična čula i sposobnosti literaturom iz oblasti ezoterije i psihologije, dok nije iz svega toga  izvukao suštinski važne stvari, uklopio u jednu celinu, dao joj formu i ime: “metoda Ruben Papian”, rad mozga, misao i njena jačina, uzročno-posledična veza misli i bolesti, sistemi organa i još bezbroj bitnih elemenata čine sastavni deo metode kojom on postiže nepogrešivu dijagnostiku kod najrazličitijih problema zdravstvene, psihološke, poslovne prirode, a kad se zna uzrok onda nije teško istom metodom sprovesti i uspešno lečenje ili rešavanje problema.

Došli smo do podataka od osoba kojima je Ruben pomogao da postiže odlične rezutate kod nekih vrsta karcinoma uzimajući u obrzir sve relevantne činjenice relevantne klasične medicine sa kojom je u tesnoj vezi i čije trendove pomno prati i kombinuje sa svojom metodom. Nekad je samo jedno viđenje sa njim dovoljno da se dobiju maksimalno zadovoljavajući rezultati, a to može biti u direktnom ili indirektnom kontaktu, jer kako su nam svi koji ga znaju potvrdili, ono čega Ruben ima najmanje je vreme, stalno je na putu, angažovan u više država istovremeno.

Nakon obilaska skoro celog sveta nastanio se u Holandiji gde radi kao savetnik velikih uglednih kompanija, ali bez obzira na svetsku slavu i sjaj Evropskih velegrada nikad nije zaboravio boravak u Beogradu početkom devedesetih godina za koji se trajno emotivno vezao, kako sam nekad zna da kaže: “Moram da dolazim u Beograd da se nahranim emocijama i osetim život jer je u zapadnoj Evropi monotono, hladno i previse uređeno.” Pored emocija za našu zemlju ga vezuje istraživanje i rad sa našim lekovitim biljem za koje kaže da ima veliki energetski potencijal koji je ukombinovao u vrlo efikasne čajeve čija delotvornost ih je odvela i van granica naše zemlje. Njegove usluge koriste kompanije, biznismeni, političari, ministri i razne popularne ličnosti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s