Ruben Papian – Neko kome se veruje

Vremenom je Papian mnogo toga naučio praveći kompilaciju svojih saznanja a zahvaljujući tome uspeo je sebi da obezbedi titulu najprecizinijeg dijagnostičara, kako piše jedan londonskl magazin. Došli smo do podatka da Ruben u velikoj meri može da pomogne i kod nekih vrsta karcinoma, a da pri tom u obzir uzima i sve relevantne činjenice klasične medicine čije trendove profesionalno prati. Na pitanje kako je počeo da usavršava ezoterijsku nauku, ovaj svetski poznat ezoterista kaže: “U svom adolescentskom periodu bio sam opčinjen time, a imao sam kontakt i sa jednim alternativnim isceliteljem koji mi je pomogao da dođem do literture tog tipa iz koje sam usvojio sve ono što je odgovaralo mom načinu rada. Vremenom mi je sve bilo jasno, a spisak onih kojima sam mogao da pomognem postajao je sve duži.”

Ruben ne voli kad se о njemu kaže da je svetski poznat dijagnostičar, iscelitelj i ezoterik – ali ga teško ne predstaviti kao takvog…

Ruben Papian je rođen pre 42 godine u jeremenskom gradu Jerevanu, gde je i odrastao i školovao se. Poreklom je iz jermenske carske porodice, tačnije potomak сага Papa, odatle mu prezime Papian. Ruben može da se pohvali svojim potomcima – dedom koji je bio predsednik vlade i stricem svetski poznatim violistom. Nedavno je, po ко zna koji put, gospodin Papian boravio u Srbiji i Cmoj Gori, gde u proseku dolazi svakih mesec dana, a pošto ovde uvek boravi kratko, svega nekoliko dana, kontakt sa njim nije bilo lako uspostaviti, а о tome šta ga u stvari vezuje za ovo naše podneblje on kaže: “Uvek rado dolazim u Beograd. Proputovao sam ceo svet i nastanio se u Holandiji, ali Zapadna Evropa nema taj duh koji vlada balkanskim prostorima, a koji je meni izuzetno primamljiv. Osim emocija, za vašu zemlju me veže istraživčaki rad, kao i lekovito bilje koje se može naći jedino na ovim prostorima a koje ima veliki energetski potencijal, a ono je osnovni sastojak mojih čajeva koji su već stekli svetsku slavu. Uostalom, lepo je boraviti u zemlji velikog energetskog naboja.”

Naš sagovornik se izjašnjava kao kosmopolita i teško ga je definisati i pronići u sve njegove sposobnosti i njegova interesovanja. Ali, kada bismo se potrudili, о gospodinu Papianu možemo da kažemo sledeće: svetski poznat i priznat dijagnostičar, iscelitelj, savetnik, psiholog, diplomata, poliglota i tvorac učenja Mentalna korekcija i komunikacija. Poveliki spisak onoga što ga karakteriše ne treba da čudi kada se ima u vidu da je studirao psihologiju i arhitekturu, bavio se slikarstvom i muzikom, a već u ranom detinjstvu on je spoznao svoje ezoterijske sposobnosti u vezi sa čim on kaže: “U sedmoj godini gledao sam film о isceliteljima sa Filipina koji su bez kapl krvi vršili vrlo komplikovane opertivne zahvate. Bio sam fasciniran time, ali sam osetio i biiskost sa njima. Počeo sam i ja da se bavim time i za razliku od drugih ja sam mogao sam da vidim rad unutrašnjih organa, mišiće i skelet. Ali, u to vreme nisam imao ni sa kim da razgovaram о toj temi, tako da je moje okruženje često smatraio da sam vrio čudan.”

Vremenom je Papian mnogo toga naučio praveći kompilaciju svojih saznanja a zahvaljujući tome uspeo je sebi da obezbedi titulu najprecizinijeg dijagnostičara, kako piše jedan londonskl magazin. Došli smo do podatka da Ruben u velikoj meri može da pomogne i kod nekih vrsta karcinoma, a da pri tom u obzir uzima i sve relevantne činjenice klasične medicine čije trendove profesionalno prati. Na pitanje kako je počeo da usavršava ezoterijsku nauku, ovaj svetski poznat ezoterista kaže: “U svom adolescentskom periodu bio sam opčinjen time, a imao sam kontakt i sa jednim alternativnim isceliteljem koji mi je pomogao da dođem do literture tog tipa iz koje sam usvojio sve ono što je odgovaralo mom načinu rada. Vremenom mi je sve bilo jasno, a spisak onih kojima sam mogao da pomognem postajao je sve duži.”

Veliki je broj onih koji su se Rubenu Papianu obratili za pomoć i kojima je nakon toga “sreća zakucala na vrata”. Takav je slučaj i gospođe Milene Janković iz Užica. Ova četredesetosmogodišnja žena imala je četiri velika mioma na materici i spermala se za operaciju. Ali, bila je u velikom strahu od operativnog zahvata, pa se obratila Rubenu za pomoć. Posle intenzivnih tretmana, tri mioma su otklonjena, a zatim je usledila jednomesečna pauza i nastavak tretmana kojima je uklonjen i četrvti, poslednji miom. Među mnogobrojnima kojima je Ruben pomogao, nalazi se i tridesetogodišnji Anđelko Nikolić Iz Beograda koji о svom životu pre nego što je upoznao Rubena kaže: “Do pre tri godine bolovao sam od bolesti zavisnosti, jednostavno rečeno – bio sam alkoholičar. Pokušavao sam da se rešim tog zla, ali čak ni u centru za lečenje bolesti zavisnosti nisu mogli da mi pruže pomoć. Bio sam svestan toga da u svojoj trećoj deceniji života neumitno srijam u propast. Kada sam čuo za Rubena, bio sam skeptičan, ali sam želeo da pokušam jer je bilo ostalo malo toga što bih mogao da izgubim. Već prilikom prvog susreta, obećana mi je pomoć, jedino je sporno bilo koliko serija tretmana će mi biti potrebno. Аh, ispostavilo se da je već nakon prve serije tretmana moj problem bio rešen i to bez apstinencijalnih kriza. Alkohol je iz mog organizma bukvalno iščezao na najbezbolniji način i danas živim zdravim životom.”

ČAJEVI UZ KOJE JE LEPŠE I LAKŠE ŽIVETI

Na svom razvojnom putu Ruben Papian vrlo brzo je uspeo da svoj sistem dijagnostikovanja dovede do savršenstva, a zatim je odlučio da iskoristi “blago” koje nas okružuje tj. lekovito bilje koje uskoro postaje osnovni sastojak njegovih, sada već izuzetno poznatih i traženih, čajeva. U njegovoj ponudi za sada se nalazi pet čajeva. Pa, krenimo redom: čaj “Grom” obezbeđuje energetski potencijal koji organizam dovodi u aktivno stanje, poboljšava cirkulaciju, popravlja raspoloženje i otklanja umor. Izuzetno deluje na izoštrenost čula, koncentraciju i memoriju. Preporučuje se učenicima, studentima, kompjuterskim i telefonskim operaterima, administrativnim radnicima i naravno svim starijim osoba.

А о svom izuzetnom popularnom i traženom proizvodu, čaju “Salsa”, Ruben nam je ispričao sledeće: “Čaj ‘Salsa’ normalizuje metabolizam, poboljšava rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, deluje na izbacivanje toksina iz organizma, čišćenja sluzokože tankog creva, kao i čišćenje krvnih sudova od masnih naslaga. Rešava i probleme sa viškom tečnosti u organizmu, te tako veoma uspešno otklanja otok nogu, ruku, lica, a deluje i na snižavanje šećera u krvi, pa se između ostalih preporučuje i dijabetičarima. Ali, osim pomenutih dejstava, on daje veoma dobre rezultate i kada je smanjenje telesne težine u pitanju. Svakako je zanimljiv i podatak da je čaj napravljen od potpuno prirodnih sastojaka pa mogu da ga konzumiraju i deca i trudnice… Potrebno je da ga konzumirate u kontinuitetu dva do tri meseca i vaši problemi će nestati kao rukom odneseni.”

“Magos” je čaj koji deluje na kompletan organizam. Menja energetsko i emotivno stanje iz negativnog u pozitivno. Čaj se pije kada osećate neku nelagodnost tipa: malodušnost, depresija, bezrazložno nezadovoljstvo ili u slučajevim kada ne znamo šta se dešava, pa se sumnja na nasilno urađene narodne metode. Inače, uz svaki čaj se dobija i uputstvo za njegovu pripremu, а sama priprema može da vam oduzme najviše deset minuta vremena.

Trebato bi svakako pomenuti i čaj “OFA” koji opušta, ublažuje napetost, a deluje i kod psihičkih problema izazvanih stresom, napornim tempom života i svakodnevnim problemima. Zatim, muškoj populaciji veoma je intersantan čaj koji otklanja komplikacije u seksulanom životu. Redovno korišćenje ovog čaja može dovesti do potpune rehabilitacije i normalizacije seksualnog života – čaj za potenciju. Treba spomenuti i “Salsa prah za zube” – jer on održava higijenu usta i zuba, uspešno otklanja zubni kamenac i naslage na zubima. Ima blago dezinfekciono dejstvo i odličan je kao preventiva za paradentopatiju…

О proizvodima i uspesima Rubena Papiana moglo bi da se priča i piše danima, о čemu svedoči i podatak da će se о pomenutom gospodinu uskoro izaći i knjiga koja će malo kоgа ostaviti ravnodušnim. Njegove usluge koriste poznati biznismeni, vlasnici kompanija, političari, ministri, kao i mnogobrojne poznate ličnosti. Pošto se Ruben uvek veoma kratko zadržava u našoj zemlji, mnogi pacijenti uvek sa nestrpljenjem iščekuju njegovu sledeću posetu.

Izvor:  ”Lepota i zdravlje – Neko kome se veruje”, Septembar 2004, Srbija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s