Jedan od najvećih svetskih parapsihologa

ISCELJUJE I UČI DRUGE SAMOISCELJENJU

Ruben Papijan je rodom iz daleke Jermenije, zemlje gde je ezoterija sastavni deo života, a postigao je slavu svetskog iscelitelja i parapsihologa.Viša medicinska sestra Jana prepričala je čudesno iskustvo saRubenom.Kaže da je sa njim imala susret 1995. godine, kada je obolela ginekološki i, kako sama kaže, radilo joj se о glavi. Stanje je bilo takvo da se lekari nisu usuđivali da je operišu. Tragajući za pomoći, čula je za Rubenove metode isceljenja. Kaže da je već pri prvom susretu osetila veliko poverenje. Iscelitelj je uradio tretmane, aii je odmah potom hitno morao na put. Jana kaže da nije verovala kada joj je Ruben rekao da će završiti seanse isceljenja na daljinu. Evo kako nam je to objasnila: “Baš je to i učinio. Moje stanje se izuzetno popravilo, da su doktori koji su ujedno i moje kolege bili frapirani. Mogli su bez opasnosti da me operišu. Sve se dobro završilo, čak sam prošla i bez zračenja. Od tada se zaklinjem u ovog iscelitelja, pa sam na njegovom Institutu pohađala i školu koja uči kako se radi na samoisceljenju”.

DA Ll JE HOLIVUD RUBENOV KLIJENT?

Rubenovi instituti su svuda po svetu, u Jermeniji, Rusiji, Holandiji, Nemačkoj, Engleskoj, kod nas u Beogradu, a pravi bum izazvao je poslednjih godina i u Americi. Mnoge poznate ličnosti obraćaju mu se za pomoć, а od jednog izvora saznajemo i da jedna holivudska diva namerava da se podvrgne njegovim tretmanima, te smo zamolili Papijana da nam kaže nešto о tome. “Mnoge poznate ličnosti koriste moje usluge. Kada je о takvim klijentima reč, napraviš li jedan kiks, tu je kraj tvoje karijere. U okviru moga rada diskrecija je zagarantovana, pa tako vam ne mogu reći ništa о ovom govorkanju vezanom za tu holivudsku divu. Istina je da sam veoma uposlen u Americi, ali ne želim da zanemarim ni “dobru staru” Evropu, kao ni Aziju. Beograd je grad gde imam i mnogo pacijenata i učenika koji su završili moju školu a koja pre svega pomaže u podizanju kvaliteta života, samoisceljenju, a i mnogi njeni polaznici sada su izbili u sam vrh bioenergetskih veština i drugih ezoterijskih disciplina. Uostalom, u Beogradu se rodilo i moje prvo unuče, što je razlog više da ovaj grad i zemlju i njene ljude još više volim, te svakako uvek nađem vremena da tu malo duže boravim.

Kada sam odsutan, ekipa sa mog Instituta za ezoteriju i parapsihologiju, koja je osposobljena da radi po mojim metodama i bez mene, veoma korektno i uspešno pruža usluge isceljenja i druge načine koji doprinose ozdravljenju i kvalitetu života.”

HARMONIZACIJA LIČNOSTI

О svojoj školi za tiarmonizaciju lićnosti “Zlatne stepenice” parapsiholog Ruben kaže: “То je razrađen sistem specijalnih vežbi čija primena značajno podstiče mentalne funkcije i potencijale, kontroliše osetljivost čula, omogućava jasnu analizu ličnih odluka i održavanje memorisanih informacija, poboljšava koncentraciju. Taj sistem vežbi dovodi vas u sklad sa samim sobom i okolinom. U ovu školu dolaze oni kojima se čini da se ne snalaze baš najbolje u svim situacijama u životu, imaju osećaj da ih blokiraju predrasude, zablude i nedoumice, nesigurni su, ne mogu da razlikuju istinu od laži, neracionalno troše energiju… Veruju u ono što pružamo, kao i oni koji nisu uskladili želje i potrebe sa mogućnostima, i oni koji žele da dopune znanja iz ezoterije a da pri tom ne moraju da provedu pola života čitajući obimnu literaturu. Pored škole bioenergije, pošto nekim sistemima imamo pristup samo ukoliko znamo lozinku, a to važi prvenstveno za snove koji se tumače putem specijalnih šifri, organizujemo kurseve za tumačenje snova i još mnoge druge. Ruben objašnjava da su ljudima najveći neprijatelji življenje u prošlosti, strahovi i rođene misli. Neki često žive u prošlosti, te postaju glavni glumci u sopstvenom filmu koji niko drugi ne vrednuje. Strah nabija tenziju zbog scenarija koji se nije dogodio a možda se neće ni dogoditi, a to stvara emotivnu napetost. Misao ne sme stalno da se “valja”, već da odgovara objektu i subjektu i rezultatu koji želiš da postigneš. Važno je da misli postoje u onoj meri u kojoj mogu da se realizuju.

Poznati su i Rubenovi čajevi – zeleni čuvari zdravlja, kako ih on naziva. Rade se po njegovoj recepturi, a pod kontrolom su laboratorije u Holandiji.

“Ofa” pomaže u opuštanju i ublažavanju napetosti, leči psihičke tegobe izazvane stresom.
“Magos” dovodi organizam u emotivnu i energetsku ravnotežu.
“Grom” jača energetski potencijal.
“Salsa” normalizuje metabolizam i poboljšava rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, te je naročito preporučljiva dijabetičarima.

Izvor: ”Zona – Jedan od najvećih svetskih parapsihologa”, 2008 Februar, Srbija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s