Ekstrasens iz Holandije Ruben Papian napravio je magičnu Piramidu u Almati

Piramida u ovom dvorištu je malena, svega 16 m2, ali njena intenzivnost je takva da ima blagotvorne efekte na one koji se nalaze u radijusu od kilometar i po od nje – odgovara autor projekta. –Uticaj čoveka, u poređenju sa uticajem ove mašine, je veoma mali. Zato jedni na druge ne utiču kada sede zajedno u piramidi.

Nažalost, o postojanju biroa za patente gde možete obezbediti autorska prava za bilo koji pronalazak, oni koji su izgradili prve piramide na zemlji nisu ni sumnjali. Zato one danas i postoje, još uvek nas raduju i poražavaju svojom veličanstvenošću i savršenom samostalnošću. A evo, u Almaty u jednom od možda najekskluzivnijih delova grada, u dvorištu skromne vile po kazahstanskom standardu, pojavila se konstrukcija koja je sposobna da svom tvorcu donese i slavu i prihod.

-Ništa novo u odnosu na formu piramide nisam smislio – to je postojalo hiljade godina pre mene, a postojaće i posle, – odgovara gost. To što u konstrukciji takve forme postoje određeni uslovi: meso se ne kvari, nož ostaje oštar – odavno je poznato. Ali šta sa tim uraditi? Upravo tu počinju moje tajne. One se ne zasnivaju na razumevanju same piramide, nego na razumevanju čoveka kao biološke forme. Da bi ta mašina radila, da bi čovek prirodnim putem stekao dijapazon imunostimulativnih energija, bile su potrebne antene, voda, forma. I kao rezultat jednoipogodišnjeg experimenta pojavila se prva konstrukcija. To je bilo 2005 godine. Bila mi je potrebna statistika. U piramidi je bilo 120 ljudi različite vere, rase, usrasta itd. Efekti piramide – mikroskopska promena prostora i vremena. Objasniću: spoljašnji svet – to je orkestar od 90 instrumenata u kojem svaki svira svoju notu. To je kakofonija, haos. Ali, ako isključimo sve instrumente koji se ne nalaze u harminiji jedan sa drugim, mi ćemo dobiti akord. Takav isti proces se događa u samoj konstrukciji.

Zašto? E, to je interesantno – kako kaže ekstrasens (iako tokom razgovora sa šarmantnim gostom almatinski novinari nisu bili sigurni da li je adekvatno tako ga nazvati), piramida može mnogo – oslobađa od stresa i postavlja zaštitu od štetnog uticaja ljudi, podstiče imunitet, zaustavlja razvoj bolesti, ali i ispunjava želje. Jedini uslov za ispunjenje, dolazak do poslednje stanice – želja mora biti više nego konkretna. Želeti mir u celom svetu i svoju sreću – nije varijanta, iako za nekoga nema veće radosti nego kad drugi greše. Važno je poželeti nešto konkretno: kuću, auto, nameštaj, muža (možda i dati policijski opis – boja očiju, veličina cipela, karakterne osobine) – Univerzum i bez toga radi dovoljno, i za vas skuplja puzle sudbine.

Struktura od metala i plastike izgrađena je u skladu sa autorskim razvojnim planom osnivača Instituta ezoterije i parapsihologije u Beogradu i svetskog čoveka Rubena Papiana. Kreator Rubenove piramide obradovao je almatince – takvih čuda na svetu više nema. Experimentalni model postoji samo u Holanidji. Uzgred, tamo gospodin Papian namerava da podigne monumantalno oličenje (500 m2) svojih ideja, sposobno da primi i “obradi” istovremeno dve hiljade ljudi. Ali, da li je moguće u toj gužvi osetiti efekte piramide ili je bolje uzeti kosmičku “blagodet” u samoći?

-Piramida u ovom dvorištu je malena, svega 16 m2, ali njena intenzivnost je takva da ima blagotvorne efekte na one koji se nalaze u radijusu od kilometar i po od nje – odgovara autor projekta. –Uticaj čoveka, u poređenju sa uticajem ove mašine, je veoma mali. Zato jedni na druge ne utiču kada sede zajedno u piramidi. To pitanje rešavam i za moj budući ogroman projekat u Holandiji – tamo će biti obezbeđen proces reciklaže.

Za promenu posla, neophodno je provesti u piramidi 105 minuta – optimalna varijanta je 7 puta po 15 minuta. Za one koji pate to košta 150 dolara. Pregovaranje je neprikladno. Maestro ne daje popuste ni za one koji nemaju para da posete piramidu, a jako bi želeli.

-To će izgledati kao nepoštovanje prema svima koji su platili uslugu i prema meni, kao prema čoveku koji na nju ima autorska prava, – ovde je gospodin Papian nepopustljiv.

Međutim, praktičnu primenu efekata iz piramide u realnom životu ne može da oceni ni njen tvorac. Ruben Papian poredi seansu u piramidi sa prijatnim kupanjem.

-Vas obogaćuje sam proces prijatnog kupanja, tada se ne čisti samo telo nego i misli. Gledajte na piramidu kao na neobičnu konstrukciju za kupanje. Ali ta konstrukcija ima i drugu stranu – ona je sposobna da pojačava frekvencije, potencijal. “Hoću da zaradim milion” – ne misli, potrebni su konkretni projekti da bi počeo proces dolaženja miliona u vaš džep. Priča se da jeste bilo materijalizacije.

Izvor: “altyn-orda.kz – Голландский экстрасенс Рубен Папян установил в Алматы пирамиду чудес”, 2012 Avgust, Kazahstan

Pročitajte još o Rubenu Papianu:
Sajtovi za učenje:
Advertisements

One Comment to “Ekstrasens iz Holandije Ruben Papian napravio je magičnu Piramidu u Almati”

  1. Neka uzivaju i nasi prijatelji iz Kazakhstana! Divan clanak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s