Čudotvorni čajevi čudotvorca iz Jermenije

Ovo nije oglas, ovo je Vaš spas! Svetski priznati iscelitelj, čudotvorac iz Jermenije, gospodin Ruben Papian je nakon detaljnog i preciznog istraživanja od lekovitog bilja sa područja srpskih planina napravio recepture za vrlo efikasne i delotvorne čajeve. Na hiljade ljudi uverilo se u njegove nepogrešive isceliteljske moći, a mnogi će se tek uveriti šta sve mogu čajevi koje je podario široj planetarnoj populaciji. Zašto su ovi čajevi čudotvorni, saznaćete iz priče koja sledi.

-OFA-

Čaj je namenjen opuštanju, ublažavanju napetosti, pomaže kod psihičkih problema izazvanih stresom, napornim tempom života i svakodnevnim problemima. Čaj otklanja osećaj drhtavice, spazma u mišićima i grudima. Blagotvormno deluje kod problema kardiovaskularnog sistema kao što su: povišen krvni pritisak, aritmije, tahikardije, epilepsije. Reševa probleme glavobolje i nervoze u predmenstrualnom periodu i menopauzi. Bitan efekat ovog čaja je eliminacija postratnog sindroma koji se manifestuje bolovima u želucu, neurednom probavom, drhtavicom, vrtoglavicom, probadanjem u grudima, preznojavanjem, promenama raspoloženja i neurednim snom. Jedna šolja čaja obezbediće vam miran i kvalitetan san, a ustajaćete odmorni i raspoloženi.

-MAGOS-

Čaj je namenjen za potpuno pročišćenje energije organizma. On menja energetsko i emotivno stanje iz negativnog u pozitivno. Čaj se pije čim se oseti neka nelagodnost i simptomi kao što su: malodušnost, zatvorene perspektive, osećaj konstantne nesreće, bezrazložno nezadovoljstvo, ili kod slučajeva kad ne znamo šta nam se dešava pa sumnjamo u nasilno urađene metode, poznatije kao crna magija. Što je jači uticaj negativne energije u vama, dejstvo čaja je jače. Mnogi MAGOS nose pored sebe kao svojevrsnu zaštitu. Istovremeno čaj jača imunitet organizma i preporučuje se u prelaznim periodima proleće-jesen kada je sklonost organizma ka bolestima respiratornog sistema i alergijama veća zbog pada odbrambenog mehanizma.

-GROM-

Sam naziv ovog čaja govori o jačini energetskog potencijala koji on nosi u sebi. Čaj dovodi organizam u aktivno stanje, pojačava cirkulaciju, popravlja raspoloženje i otklanja umor. Izuzetno deluje na oštrinu čula, bolju koncentraciju i memoriju. Preporučuje se učenicima, studentima, kompjuterskim I telefonskim operaterima, administrativnim radnicima i starijim osobama. Uzima se u prepodnevnim časovima pre obavljanja fizičkih i mentalnih aktivnosti. Čaj produktivno deluje.

-SALSA-

Čaj za normalizaciju metabolizma, poboljšanje rada žlezda sa unutrašnjim lučenjem gde je konačan efekat pravilno lučenje hormona. Takođe služi za izbacivanje toksina iz organizma, čišćenje sluzokože creva od toksičnih naslaga, čišćenje krvnih sudova od masnih naslaga, izbacivanje viška tečnosti, gde je krajnji efekat smanjenje i potpuno nestajanje otoka nogu, stomaka, ruku i lica. Utiče na smanjenje nivoa šećera u krvi i preporučuje se dijabetičarima. Smanjuje nivo triglicerida i holesterola u krvi što uz diuretičko dejstvo utične na smanjenje krvnog pritiska pa se preporučuje hipertoničarima. Dužom redovnom upotrebom dovodi do regulisanja hormona štitne žlezde i polnih hormona. Razlaže masne naslage i smanjuje telesnu težinu. Efikasno deluje na probleme na koži, ekcem, proširene kapilare na nogama i licu. Primećeno je i poboljšanje kvaliteta kose i noktiju nakon upotrebe čaja. Istovremeno se reguliše želja za unošenjem hrane u organizam tako da postignuti rezultati u skidanju kilograma ostaju trajni i nije potrebno nikakvo odricnje od obroka. Vidno je čišćenje, podmlađivanje i zatezanje kože. Čaj nema kotraindikacija, mogu da uzimati deca, trudnice, porodilje i dojilje.

Izvor: “Zona – Čudotvorni čajevi čudotvorca iz Jermenije” jun 2005, Srbija

Leave a comment